FRANKE

Franke Medical Oy - Välinehuoltojen asiantuntija

Franke Medical Oy on Suomen johtava välinehuoltojen laitteiden ja välineiden valmistaja ja toimittaja. Asiakaskohtainen ja asiakkaan vaatimukset ja toivomukset huomioiva ajattelumallimme ja todellinen yhteistyö, josta olemme saaneet paljon kiitosta, ovat luoneet pohjan menestyksellemme, joka on jatkunut jo yli 38 vuotta – ainoana kotimaisena pesu- ja desinfiointikonevalmistajana. Asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme näkevät meidät yhteistyökumppanina, jonka tuotteet ja palvelut ovat vertaansa vailla niin toimivuuden, muotoilun kuin kestävyydenkin suhteen. Emme pidä markkinajohtajan asemaamme itsestäänselvyytenä, vaan teemme lujasti töitä sen säilyttämiseksi ja kehittämiseksi.

Uskomme todelliseen yhteistyöhön

Tuotteiden korkea laatu, huippuunsa viritettyjen:

  • ympäristöjärjestelmän ISO14001,
  • työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmän OHSAS 18001 ja
  • terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden laadunhallintajärjestelmän ISO13485 sekä
  • lääkintälaitedirektiivin MDD 93/42/EEC

vaatimusten mukaisesti VTT:n (notified body no. 0537) auditoima ja sertifioima valmistus, tuotekehitys, huoltopalvelut, myynti ja tukipalvelut ovat luoneet vahvan DEKO-tuotemerkin, johon uskotaan niin terveydenhuollon kuin laboratoriopuolen toimintaympäristössä. Nostamme jatkuvasti tavoitteitamme, mitä tulee tuotteidemme ja palveluidemme luotettavuuteen, toiminnallisuuteen ja korkeaan laatuun. Käymme myös aktiivista keskustelua asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa ymmärtääksemme mitä tuotteella ja palvelulla halutaan saavuttaa. Lupaammekin, että toimittamamme tuote ja palvelu sekä täyttää ostajan odotukset, että tekee Frankesta todellisen yhteistyökumppanin.

Toimintapolitiikkamme löytyy täältä (pdf).

Franke Medical Oy on osa sveitsiläistä Franke konsernia, jolla on 66 tehdasta maailmanlaajuisesti. Suomen tehdas sijaitsee Pieksämäen Naarajärvellä. 

Konsernin ydinluvut löytyvät täältä.

Olemme mukana Tilaajavastuulain mukaisessa Luotettava Kumppani ohjelmassa.

© Franke Medical All Rights Reserved

×